Loader

TASTE_it

Catering wielkanocny

Catering wielkanocny 2019

* Zamówienia można składać do 17.04.2019 r. [tel.: 61 898 37 80]
   Odbiór zamówień 20.04 do godz.12:00

Szef Kuchni poleca:
_Żurek na naturalnym zakwasie z kiełbasą
  [1l - 86 pln / 0,5l - 47 pln]
_Krem chrzanowo-szczawiowy
  [1l - 67 pln / 0,5l - 42 pln]
_Barszcz biały
  [1l - 87 pln / 0,5l - 47 pln]
 
_Kaczka pieczona w całości z nadzieniem staropolskim
  [1kg - 87 pln]
_Kaczka pieczona w całości z nadzieniem śliwkowo-jabłkowym
  [1kg - 87 pln]
_Gęś pieczona w całości, faszerowana wątróbką i grzybami
   [1 kg - 107 pln]
_Indyk pieczony w całości z nadzieniem grzybowo-mięsnym
   [1 kg - 78 pln]
_Schab pieczony z nadzieniem do wyboru: żurawina śliwka | morela | figa
   [100 g - 25 pln]
_Zrazy wieprzowe z nadzieniem tradycyjnym
   [100 g - 18 pln]
_Zrazy wieprzowe z pieczarkami
   [100 g - 18 pln]
_Szynka wieprzowa duszona w jarzynach
  [1 kg - 92 pln]
_Pierś indyka pieczona z żurawiną
  [100 g - 24 pln]
_Łosoś pieczony w sosie szczawiowym
   [100 g - 36 pln]
 
_Łosoś norweski z jajkiem przepiórczym w glazurze rybnej
  [100 g - 36 pln]
_Sandacz z limonką w glazurze rybnej
  [100 g - 32 pln]
_Pasztet z dzika
  [100 g - 9 pln]
_Pasztet z zająca
  [100 g - 9 pln]
_Pasztet wieprzowo- cielęcy
  [100 g - 9 pln]
_Jajko faszerowane pastą serowo - łososiową
  [porcja - 14 pln]
_Jajko faszerowane pastą serowo - borowikową
  [porcja - 14 pln]
_Galarciki drobiowe
  [100 g - 15 pln]
_Galart wieprzowy
  [100 g - 15 pln]
_Sałatka jarzynowa
  [1 kg - 60 pln]
_Pieczarka faszerowana jajkiem  w bułce tartej
  [porcja - 14 pln]
 
_Sos tatarski z borowikiem
  [100 g - 9 pln]
_Sos cumberland
  [100 g - 9 pln]
_Ćwikła z chrzanem
  [100 g - 9 pln]
_Sos chrzanowy
  [100 g - 9 pln]
 
Nach Oben
Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen.

OK, schließen