Loader

MENU WALENTYNKOWE

ZESTAWY WALENTYKOWE
[oferta dostępna w terminie 9 -18.02.2018]*


ZESTAW I [99 zł/os.]
+Tatar z łososia z imbirem i kaparami, majonez wasabi, szparagi marynowane, grzanka pomidorowa
+Krem z marchewki z mlekiem kokosowym, kolendra, krewetki  marynowane w curry, awokado
+Rostbef marynowany w czerwonym winie, puree z batatów i chili, suflet gryczany z grzybami, majonez truflowy 
+Crème brulee z biała czekoladą

ZESTAW II [120 zł/os.]
+Sałatka z roszponką z pieczona gruszką w syropie imbirowym
+Krem kokosowy z imbirem i chipsem z selera
+Czarny makaron z krewetkami i borowikami w sosie śmietanowym ze świeżym lubczykiem
+Deser bezowy z czekoladą i truskawkami

ZESTAW III [150 zł/os.]
+Płonące krewetki z oliwą paprykową z bruschettą cytrynową
+Francuska zupa rybna bouillabaisse
+Łosoś glazurowany z sosem Jack Daniels podany z kaszą jaglaną, ananasem i fenkułem
+Tiramisu z Kahlua

ZESTAW IV [180 zł/os.]
+Małże św. Jakuba w sosie pomidorowo-ziołowym
+Krem z młodego pora i pomarańczy z pianką truflową
+Stek z polędwicy wołowej z borowikami w śmietanie, puree z selera z pieczonymi burakami
+Gruszka w winie z serkiem mascarpone

 

[Rezerwacje stolików w trakcie trwania oferty obowiązują przez 2h]

tel. 61 898 37 80, mail: rec@hotelarnia.pl

Do góry
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij