"One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well."
Zamówienia można skladać do 19 grudnia 2022.
Odbiór zamówień odbywa się 24 grudnia do godziny 12:00
WIĘCEJ INFORMACJI:
tel. 61 898 37 80 | 883 314 142
mail: rec@hotelarnia.pl
ZUPY:
Zupa grzybowa na karmelu [0,8 l] [55 zł]
Barszcz z malinami (VEGAN) [0,8 l] [55 zł]
Zupa rybna [0,8 l] [55 zł]
DANIA GŁÓWNE RYBNE -- [minimalna porcja 500 g]:
Filet z karpia marynowany w mleku i cebuli [100 g] [25 zł]
Sandacz marynowany w tymianku [100 g] [25 zł]
Łosoś w emulsji z koperkiem [100 g] [35 zł]
DANIA GŁÓWNE MIĘSNE -- [minimalna porcja 500 g]:
Wolno gotowana szynka wieprzowa [100 g] [11 zł]
Tradycyjny zraz wołowy + sos [100 g] [23 zł]
Karkówka wieprzowa duszona z jałowcem [100 g] [23 zł]
Kaczka pieczona w całości z pomarańczą i gruszką + sos [100 g] [12 zł]
DANIA GŁÓWNE WEGETARIAŃSKIE:
Pierogi z kapustą i grzybami [1szt.] [6 zł]
Makiełki z chałką [100 g] [9 zł]
PRZYSTAWKI ZIMNE [minimalna porcja 300 g]:
Pasztet z dziczyzną i orzechami [100 g] [12 zł]
Pasztet wegetariański z czerwoną soczewicą [100 g] [9 zł]
Śledź w miodzie pitnym [100 g] [15 zł]
Śledź z pieczoną papryką [100 g] [15 zł]
Ryba po grecku z wędzoną papryką [100 g] [12 zł]
DODATKI [minimalna porcja 300 g]:
Sos z grzybów [100 ml] [16 zł]
Sos z wędzonym boczkiem i śliwką nałęczowską [100 ml] [16 zł]
Szagówki [100 g] [8 zł]
Kapusta z grzybami [100 g] [13 zł]
Modra kapusta na smalcu [100 g] [13 zł]
Zamówienia można skladać do 19 grudnia 2022.
Odbiór zamówień odbywa się 24 grudnia do godziny 12:00
WIĘCEJ INFORMACJI:
tel. 61 898 37 80 | 883 314 142
mail: rec@hotelarnia.pl
ZUPY:
Zupa grzybowa na karmelu [0,8 l] [55 zł]
Barszcz z malinami (VEGAN) [0,8 l] [55 zł]
Zupa rybna [0,8 l] [55 zł]
DANIA GŁÓWNE RYBNE -- [minimalna porcja 500 g]:
Filet z karpia marynowany w mleku i cebuli [100 g] [25 zł]
Sandacz marynowany w tymianku [100 g] [25 zł]
Łosoś w emulsji z koperkiem [100 g] [35 zł]
DANIA GŁÓWNE MIĘSNE -- [minimalna porcja 500 g]:
Wolno gotowana szynka wieprzowa [100 g] [11 zł]
Tradycyjny zraz wołowy + sos [100 g] [23 zł]
Karkówka wieprzowa duszona z jałowcem [100 g] [23 zł]
Kaczka pieczona w całości z pomarańczą i gruszką + sos [100 g] [12 zł]
DANIA GŁÓWNE WEGETARIAŃSKIE:
Pierogi z kapustą i grzybami [1szt.] [6 zł]
Makiełki z chałką [100 g] [9 zł]
PRZYSTAWKI ZIMNE [minimalna porcja 300 g]:
Pasztet z dziczyzną i orzechami [100 g] [12 zł]
Pasztet wegetariański z czerwoną soczewicą [100 g] [9 zł]
Śledź w miodzie pitnym [100 g] [15 zł]
Śledź z pieczoną papryką [100 g] [15 zł]
Ryba po grecku z wędzoną papryką [100 g] [12 zł]
DODATKI [minimalna porcja 300 g]:
Sos z grzybów [100 ml] [16 zł]
Sos z wędzonym boczkiem i śliwką nałęczowską [100 ml] [16 zł]
Szagówki [100 g] [8 zł]
Kapusta z grzybami [100 g] [13 zł]
Modra kapusta na smalcu [100 g] [13 zł]
Pasztecik z kapustą i grzybami [1szt.] [11 zł]
Pierożki do barszczu [100 g] [16 zł]
Pasztecik z kapustą i grzybami [1szt.] [11 zł]
Pierożki do barszczu [100 g] [16 zł]
Zamówienia można skladać do 19 grudnia 2022.
Odbiór zamówień odbywa się 24 grudnia 2022 do godziny 12:00
WIĘCEJ INFORMACJI:
tel. 61 898 37 80 | 883 314 142
mail: rec@hotelarnia.pl