"One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well."
Zamówienia można skladać do 11 kwietnia 2022.
Odbiór zamówień odbywa się do 16 kwietnia do godziny 12:00
WIĘCEJ INFORMACJI:
tel. 61 898 37 80 | 883 314 142
mail: rec@hotelarnia.pl
ZUPY:
_żurek na własnym zakwasie z biała kiełbasą i boczkiem [55 zł | 0,9 l]
_barszcz biały na wędzonych warzywach [vege] [55 zł | 0,9 l]
MIĘSA:
_kaczka pieczona w całości z jabłkami i sosem majerankowym [149 zł | 1 szt./ok. 2 kg]
_udka kacze konfitowane z czosnkiem [100 g | 19 zł]
_szynka gotowana w całości z sosem chrzanowym [1szt. | 79 zł]
_zrazy wołowe w ciemnym sosie [100 g | 19 zł]
_schab pieczony w całości ze śliwką [0,5 kg | 65 zł]
WĘDZONKI WŁASNEJ ROBOTY [zamówienie min. 500g]*: [89 zł | 1 szt./ok. 1 kg]
_szynka myszka
_karkówka
_schab
_boczek
DANIA ZIMNE [podane niżej gramatury są wartościami minimalnymi]*:
_sałatka jarzynowa [500 g | 39 zł]
_pasztet z dzika [500 g / 1 szt. | 49 zł]
_kiełbasa w słoiku [150 g | 19 zł]
_terrina z indyka z suszoną morelą i żurawiną [min. 500 g]* [500 g | 79 zł]
dodatki:
_szagówki [500 g | 49 zł]
_modra kapusta [500 g | 49 zł]
_ćwikła z chrzanem [500 g | 39 zł]
_sos chrzanowy [200 g | 19 zł]
_sos tatarski [200 g | 25 zł]
Na słodko:
_babka wielkanocna [1 szt. | 49 zł]
_keks [1 szt. | 59 zł]
Zamówienia można skladać do 11 kwietnia 2022.
Odbiór zamówień odbywa się do 16 kwietnia 2022 do godziny 12:00
WIĘCEJ INFORMACJI:
tel. 61 898 37 80 | 883 314 142
mail: rec@hotelarnia.pl